2020 KPSS Coğrafya Çıkmış Sınav Soruları

Merhabalar değerli arkadaşlar;2020 KPSS Genel Kültür – Genel Yetenek Sınavına girecek arkadaşlar için uzun süren hazırlık sürecinin sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Bu yıl Dünya genelinde yaşanan pandemi Türkiye’de de bir çok sorunu beraberinde getirdir. Elbette yaşadığımız sağlık sorunları ve ölümler bu sorunların en büyüğü idi. Ancak bu olumsuzluklar dışında da ne yazık ki ekonomi sorunlar, eğitim alanında yaşanan sorunlar hayatın akışını çok olumsuz etkiledi.

KPSS Coğrafya ÖSYM 2020 Çıkmış Sorular
KPSS Coğrafya ÖSYM 2020 Çıkmış Sorular

ÖSYM  tarafından uygulanan bir çok sınav ertelenmek zorunda kaldı bu sınavlardan biriside bildiğiniz üzere KPSS  idi. 2020 yılının temmuz ayında yapılması planlanan KPSS sınavları Eylül ayına ertelenmişti. Ertelenen bu sınavlar;

  • KPSS Genel Kültür – Genel Yetenek Sınavları : 6 Eylül 2020
  • KPSS Eğitim Bilimleri Sınavları: 6 Eylül 2020
  • KPSS Alan Bilgisi Sınavları : 12 – 13 Eylül 2020

KPSS ‘de yer alan COĞRAFYA bölümü sorularını sınava giren adaylar 6 Eylül 2020 pazar günü sınavda görecekler. Akabinde ÖSYM tarafından çıkmış sorular yayınlanacaktır. 2020 KPSS COĞRAFA soruları yayınlanır yayınlanmaz çıkmış soruların çözümlerini bu sayfada yanıtlayacağım. Sınavdan çıkan arkadaşlar soruları hatırlayabilirlerse bu sayfa altına yorum olarak gönderebilirler sizin gönderdiğiniz soruları sayfada yanıtlayacağım.

Şimdiden sınavda başarılar diliyorum.

Ahmet Burak Kargı

2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesinden mezun oldum, Mersin'de yaşıyorum. 10 yıldır Mersin'in köklü kurumlarında üniversiteye hazırlık ve Kpss coğrafya derslerine hazırlık konusunda adaylara yardımcı oluyorum.Üniversiteye hazırlık ve KPSS coğrafya dersleri soru çözümleri ve konu anlatımlarının bulunduğu bir youtube kanalım var. Ayrıca TYT Coğrafya Konu Anlatım kitabım ve Kpss Coğrafya konu anlatım kitabım bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.